[Video]’Mama Rindu Imran..’Kanak-Kanak Mnangls Lepas Baca Nota Kiriman Ibunya Bikin Sebak. – D Bongkar

53

 


 

_
1612593400314

Berjavhan dengan insan tersayang terutamanya ibu bapa merupakan satu perasaan yang tldak dapat digambarkan dengan kata-kata. Begitulah perasaan kanak-kanak ini apabila terpksa menanggvng rindu terhadap ibu tercinta.

‘Mama rindu Imran..’

Berdasarkan satu video yang dikongsikan oleh Melliringallery di TikT0k memaparkan seorang kanak-kanak lelaki yang dikenali dengan nama Imran tldak dapat men4han seb4k selepas membaca nota daripada ibunya. Difahamkan, ibu Imran dikatakan sedang bekerja dan tldak dapat pulang ke rumah.

Baca Juga :  Ini Dia Daftar Pemenang AMA 2020

Oleh itu, dia telah menggunakan khidmat ‘surprise delivery’ untuk memberikan hadiah kepada Imran. Semasa penghantaran hadiah dilakukan, individu ini meminta Imran untuk membaca nota yang ditulis oleh ibu tercinta. Pada awalnya, Imran kelihatan tenang tetapi akhirnya a1r mata anak kecil ini jatuh juga selepas membaca nota ucapan tersebut.

Mama rindu Imran, belajar rajin-rajin ye. Nanti mama cuti mama balik. Mama minta maaf sebab tinggaIkan…

Baca Juga :  Mengenal Marie Thomas Yang Jadi Icon Google Doodle Hari Ini

Sed1hnya..

IMG 20210206 144018

Video:

Video tersebut telah mendapat sebanyak 540k tontonan dan 74k tanda suka. Malah, di ruangan komen juga rata-rata netizen turut bersed1h melihat tang2san Imran yang sedang merindui ibu tercinta. Mereka turut memberi kata-kata semangat buat Imran supaya dia lebih kuat dan sabar menanti kepulangan si ibu.

Sumber: Melliringallery, ob

IMG 20210126 WA0000

 

 

AG